• НИКОЛА ЂУРИЧКО- "SHOWBIZ"- stand up

     12. октобар у 20 часова  Позоришна сала Стара Пазова улаз:1200 динара   Карте можете купити на благајни у позоришној сали , сваког радног дана од 9 до 19 часова, инфо 022311022   Oпширније
  • 1

Концерти

Rozospievaný Sriem- Распевани Срем

rasprevani srem
 24.новембра , недеља у 19 часова
 Позоришна сала Стара Пазова
Festival mladícih spevákov Slovenských ľudovích piesní

Фестивал младих певача Словачких народних песама

Организатор СКУД "Х.Јанко Чмелик" Стара Пазова

Циклус камерне музике-Вељко и Вида Балевић

kontrabas ljubinko

 12. новембра у 19 часова
 Хол позоришне сале Стара Пазова
 улаз слободан

Вељко Белевић је један од најистакнутијих црногорских контрабасиста.Рођен је у Подгорици.Након завршене ниже и средње музичке школе започиње студије на Музичкој академији у Подгорици. Магистрира 2003.године са највећом оценом на Музичкој академији у Цетињу. Одржао је велики број концерата у земљи иностранству (Италија,Француска,Шпанија,Шведска,Русија,Словенија,Србија,Македонија....итд што као солиста,затим као члан различитих камерних састава(ТангоНова,Роyал Цонсорт Монтенегро,Андерба, квартет контрабаса ''Бассонегро''),као и члан различитих домаћих и Интернационалних Оркестара. Похађао је и завршио Мастер - клас код наистакнутијих светских виртуоза и педагога медју којима су: Лудwиг Стреицхер (Бец), Јеан-Марц Роллез (Париз),Ринат Ибрагимов (Лондон).. идр. Ради на Музичкој академији – Цетиње од 1998. године као стручни сарадник на различитим предметима; Контрабас, Камерна музика, Методика наставе гудачких инструмената,Историјски развој гудачких инструмената.Такодје ради и као професор контрабаса у музичкој школи ''Васа Павић'' у Подгорици. Његови ученици и студенти су освајали многобројне државне и медјународне награде.

Вида Белевић је дипломирани пијаниста. Нижу и средњу музичку школу је завршила у Колашину и Подгорици. Дипломирала је на Музичкој академији у Подгорици у класи руског педагога проф. Владимира Бочкарјова. Магистарске студије на одсјеку камерна музика је заврсила на Музичкој академији на Цетињу у класи проф.Чедомира Николића.У току школовања добитник је више републичких и савезних награда (Подгорица, Котор, Сарајево, Београд...идр). Њена каријера је пропраћена великим бројем концерата одржаним у земљи и иностранству, као и сарадњом са истакнутим уметницима. Била је и члан трија “Виртуози Монтенегра” са којима је успешно наступала. Пратећи студенске такмичарске и концертне програме, Вида Белевић се показала као изврстан клавирски сарадник који је умногоме допринио успеху студената на државним и међународним такмичењима, као и на њиховим јавним представљањима. Осим тога њен музикалитет, одњеговани тон и смисао за обликовање фразе били су запажени и на другим концертима.Ради као виши стручни сарадник на предмету Клавирски практикум, и као клавирски сарадник у класи контрабаса на Музичкој академији - Цетиње.

КУД "Бранко Радичевић" Васкршњи концерт

uskrs radicevic
 29.април, понедељак у 19,30 часова
 Позоришна сала Стара Пазова
 улаз динара
Традиционални ускршњи концерт КУД-а "Бранко Радичевић" из Старе Пазове

 

Јавне набавке,конкурси и планови

javne nabavke konkursi
The Betst bookmaker bet365 Review
How to register at bookamkersHere

Наши пријатељи

opstina stara pazova  rtvsp  cistoca sp  vodovod stara pazova  medius    sur sana  caffe retro  m studio stp    images

kултурни информатор

image

Мај 2023

Културни информатор за месец мај 2023 Oпширније
image

Април 2023

Културни информатор за месец април 2023 Oпширније
image

Март 2023

Културни информатор за месец март 2023 Oпширније
image

Фебруар 2023

Културни информатор за месец фебруар 2023 Oпширније
  • 1
  • 2
  • 3