• "Ђурологија"-комедија Бранка Ђурића Ђуре

       20. септембра у 20 часова Позоришна сала Стара Пазова улаз 1000 динара Урнебесна комедија "Ђурологија" у извођењу легендарног Бранка Ђурића Ђуре у Старој Пазови. Карте можете купити на благајни Центра сваког Oпширније
  • "Прича се по граду"-позоришна представа

       27. септембар, петак у 20 часова Позоришна сала Стара Пазова улаз 800 динара Играју: Олга Одановић, Сена Ђоровић, Дубравка Мијатовић и Анастасиа Мандић" Интригантна комедија, „Прича се по граду“ у режији Oпширније
  • 1
  • 2

izložba marija

 09. септембар у 19ч
 Галерија "Мира Бртка" Центра за културу Стара Пазова улаз слободан  

 

Биографија

Зденка Марија Мадацки је рођена у Новом Саду, а тренутно живи и ради у Канади.

У Новом Саду је 1995. године дипломирала на одсеку за словакистику Филозофског факултета, након чега је уписала основне студије ликовних уметности, одсек цртања и сликарства, на универзитету у Ледбриџу (Университy оф Летхбридге, Летхбридге, Алберта, Канада). Мастер студије ликовних уметности, одсек цртања и интермедија је дипломирала 2008. на универзитету у Едмонтону (Университy оф Алберта, Едмонтон, Алберта, Канада) и тренутно завршава интердисциплинарне докторске студије на универзитету у Ледбриџу.

Њене области интересовања су неконвенционалне структуре спознаје, у којима се спајају рационални и ирационални модели мишљења као што су источњачка филозофија, митологија и народне приче. Користи углавном елементе цртежа, инсталације и перформанса, да би истраживала теме као што су лиминални простори, природа постојања и људска култура протумачена изнутра.

Излагала је самостално у Војводини и Канади и суоснивач је перформанс колектива М.Е.Д.И.У.М. (акроним за Метхапхисицал Еxплоратион, Дивинатион анд Инвестигатион Утилизинг Магиц) са којим је учествовала на значајнијим уметничким догађајима у Канади, укључујући WОРКС Фестивал у Едмонтону и Нуит Бланцхе Цалгарy.

The Betst bookmaker bet365 Review
How to register at bookamkersHere

Наши пријатељи

opstina stara pazova  rtvsp  cistoca sp  vodovod stara pazova  medius    sur sana  caffe retro  m studio stp    images

Културни информатор

image

Септембар 2019

Културни информатор за месец септембар 2019. године. Oпширније
image

Јун 2019

Културни информатор за месец јун 2019. године. Oпширније
image

Мај 2019

Културни информатор за месец мај 2019. године. Oпширније
image

Април 2019

Културни информатор за месец април 2019. године. Oпширније
  • 1
  • 2
  • 3